Villkor

SKÖTSELINSTRUKTIONER TILL BADKARET.

Hur ska jag rengöra badkaret?

Följ instruktionerna nedan för att skydda emaljen!
Badkaret rengöres bäst med tvål och vatten när det fortfarande är varmt för att badkaret ska skina länge. Använd mjuk trasa och en kombination av rikligt med ljummet vatten och lite tvål, milt diskmedel eller såpavid rengöringen.
Man skall inte applicera rengöringsmedel under lång tid.
Notera att såpa eller diskmedel inte gör badkaret blankare.
För att få badkaret blankare polerar man badkaret. Var noga med att vatten ej står kvar i  badkaret. Metall kan (färga) av sig på emaljen, men tas lätt bort med T-sprit. Eventuella tejprester tas bort med avfettnings-medel.Eventuella avlagringar poleras bort eller om de sitter hårt tas bort med en rakbladsskrapa utan att repa emaljen och efterpolera med 3 M 09375 finpolering.


2.  Använd aldrig syra eller stark alkalisk vid rengöring av badkaret som t.ex  Ajax, VIM eller liknande frätande rengöringsmedel. Obs! Även hårfärgningsmedel innehåller mycket starka frätande syror som skadar emaljen.Obs! Badkaret skall endast användas för bad ej t.ex  till blötläggning eller tvätt av kläder!

OBS!
När badkaret är installerat, så bör man försegla justerskruvens hål på översidan med exempelvis båtlack.

Viktigt vid leverans av badkar:
Kontrollera noga att emballaget inte är skadat innan ni signerar leveransen. Om emballaget är skadat skall detta noteras av chauffören för att eventuell ersättning skall utgå. Kontroll av badkaret skall ske i vid öppnande av lådan före installation.

ÅNGERRÄTT
Hos oss har du 14 dagars ångerrätt enligt konsumentverkets regler. Badkaret får inte installeras eller användas och frakten betalar kunden själv. Badkaret skall returneras utan skador och i orginalemballaget. Kontakta oss på Finabadkar så skickar vi en fraktsedel.

Återtagandeförbehåll
Vi använder oss av Återtagandeförbehåll oavsett om köparen (företag eller privatperson) har sålt varan eller ej, så tillhör varan oss till dess att full betalning är gjord! Detta innebär att vi återtar varan om full betalning uteblir.