Snyggaste badkaret

Snyggaste badkaret
Många som kommer och tittar på våra badkar säger att vi har de snyggaste badkaren. Självklart försöker vi göra badkaren så snygga som mjöligt. För mig är funktionen minst lika viktig därför att det måste vara en balans mellan utseende och funktion. Jag började att designa badkar först med tanke de gamla badkaren. Vilka var betydligt djupare än moderna badkar, men samtidigt tänkte jag att jag skulle göra badkaret så snyggt som möjligt. Behålla djupet och dessutom göra badkaret hanterbart vid installationen.

Rosa-badkar
Ltd 130 i standardutförande med vit utsida och vita tassar. Pris: 14.300 kr

Det går att göra jättesnygga och vackra badkar, men de går inte att använda om inte badrummet är väldigt stort eller är de tunga och svåra att installera vilket är problemet i trånga utrymmen.

De badkaren som vi nu tillverkar gjutformarna till kommer att bli mycket snyggare än föregångarna. Vilket badkar som är snyggast beror kanske en del på betraktaren som detta badkar Ltd 130 cm som nu kommer i ny form, men blev lite kortare 128-129 cm. Vi kommer att kunna tillverka detta badkar i många variationer som t.ex med sockel och stora tassar som tillval.

svart-ltd-145
Millionare Ltd:02-145. På bilden med svart utsida och stora tassar i kromad mässing.

Några tycker att detta är det snyggaste badkaret. Vilken av våra tassbadkar tycker ni är snyggast?

Lämna ett svar