Lackering av badkar

Nu har vi börjat att förbereda för lackering av utsidan på emaljbadkaren.genom att slipa av utsidan från rost och när det är gjort så spacklas utsidan. Själva lackeringen går relativt fort när underbehandlingen är färdig, men slipning och spackling tar ganska lång tid för 70 badkar.

SLIPNING
SLIPNING AV UTSIDA FÖRE SPACKLING.
SPACKLING2
SPACKLING

 

Nu har vi fått hjälp av två proffetionella billackerare!
Dom här två grabbarna vet hur man spacklar och går fort och blir bra med en gång. Det behöver inte slipas så mycket efter att dom har spacklat!

LACKERING
Lackering

Vi använder billack till utsidan för bästa resultat! Rostskyddet består av spackel och rostskyddsfärg.Här är de första fem badkaren som blivit lackade!

LACKERING2
Lackering
PACKNING
Packning

Nu kan vi börja att göra början till pallar och lådor. Eftersom vi kommer att sända långväga så behövs lådor att frakta i.

Nu börjar vi ställa badkaren på pall, men ännu har inte alla arbetare kommit tillbaka från nyårsfirandet!

2014-03-04 Nu går det väldigt fort precis som det kan vara i Kina. Man väntar otåligt att arbetet ska sätta igång och plötsligt är 13 pallar färdiga och resten väntar bara på att lacken ska torka ordentligt innan dom ställs på pall och emballeras och sedan kommer containern att skickas inom en vecka! Jag kommer att maila alla som har beställt. Knut